Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε - Στόχος να είναι όλα έτοιμα το 2026»

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε - Στόχος να είναι όλα έτοιμα το 2026»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/4/2024 14:19
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας σε κοινή συνέντευξη Τύπου τόνισαν πως επιτέλους τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό έχουν ξεκινήσει και στόχος είναι να ολοκληρωθούν έως το 2026.

«Επιτέλους ξεκινάμε». Αυτή ήταν η φράση που σίγουρα θα ήθελαν να ακούσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού από επίσημα χείλη και αυτήν άκουσαν από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Μαλακατέ.

«Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήμασταν σε συνεχείς συζητήσεις, με τον Δήμαρχο και τους εμπλεκόμενους φορείς, για να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την εξέλιξη των εργασιών», τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως στόχος είναι οι εγκαταστάσεις του συλλόγου να είναι έτοιμες την ίδια χρονική στιγμή με το γήπεδο ποδοσφαίρου, δηλαδή το 2026.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας επισήμανε πως πλέον οι μπουλντόζες πιάνουν δουλειά, το έργο είναι πολύπλοκο και ότι το πιο σημαντικό εμπόδιο είναι ο χρόνος. Μάλιστα αναφέρθηκε και στο προεδρικό διάταγμα το οποίο λέει πως και τα δύο γήπεδα πρέπει να είναι έτοιμα μαζί και ο κύριος στόχος είναι αυτό να συμβεί το 2026.

Επίσης για άλλη μία φορά επισημάνθηκε και από τον Χάρη Δούκα πως η άδεια κατεδάφισης του γηπέδου στη Λεωφόρο είναι μη εκτελεστή μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στον Βοτανικό και να είναι έτοιμες τόσο οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη όσο και το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Κάτι που σημαίνει πως αν δεν «μπει» ο σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στο νέο του γήπεδο δεν υπάρχει περίπτωση να κατεδαφιστεί η Λεωφόρος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.