Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πότε παίζει ο Ολυμπιακός τους ημιτελικούς με την Άστον Βίλα

Πότε παίζει ο Ολυμπιακός τους ημιτελικούς με την Άστον Βίλα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2024 02:25
Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα, με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο την Μεγάλη Πέμπτη στο Μπέρμιγχαμ (2/5) και τη ρεβάνς στο Φάληρο στις 9 Μαΐου.

Στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στη διαδικασία των πέναλτι για τους «8» του Κόνφερενς Λιγκ.

Τελευταίο εμπόδιο για τους Πειραιώτες για να βρεθούν στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας είναι η Άστον Βίλα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι πέρασε επίσης στα πέναλτι, «λυγίζοντας» την Λιλ στην Γαλλία και αποτελεί τη μοναδική εκπρόσωπο του αγγλικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο «Βίλα Παρκ» του Μπέρμιγχαμ την Μεγάλη Πέμπτη (2/5) και η ρεβάνς θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 9 Μαΐου.

Στο άλλο ζευγάρι, η Φιορεντίνα θα αναμετρηθεί με την Κλαμπ Μπριζ η οποία απέκλεισε τον ΠΑΟΚ με δύο νίκες. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Φλωρεντία και ο επαναληπτικός στην Μπριζ.

Ο τελικός του Κόνφερενς Λιγκ θα γίνει στις 29 Μαΐου στην «OPAP Arena», στη Νέα Φιλαδέλφεια.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.