Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Χλωμό» το μέλλον του Βλαχοδήμου στη Νότιγχαμ

«Χλωμό» το μέλλον του Βλαχοδήμου στη Νότιγχαμ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/4/2024 20:15
Εκτός πλάνων του προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, φέρεται να βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος αποκτήθηκε στην αρχή της τρέχουσας σεζόν από τους Άγγλους, δεν πείθει τον Πορτογάλο τεχνικό και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027.

«Δεν πείθει τον Σάντο ούτε και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει. Ο Έλληνας διεθνής εντάχθηκε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο από την Μπενφίκα και δεν κατάφερε στις πρώτες του εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ να δείξει αυτό που περίμεναν απ' αυτόν», αναφέρεται σε αγγλικά δημοσιεύματα.

Ο 29χρονος πορτιέρο έχει μετρήσει μόλις 5 συμμετοχές με τη φανέλα της Νότιγχαμ στο πρωτάθλημα, με καμία εξ αυτών να μην είναι εντός του 2024, ενώ έχει άλλες 2 εμφανίσεις στο Κύπελλο Αγγλίας.

Μένει να δούμε αν τα σενάρια για τον πρώην κίπερ του Παναθηναϊκού έχουν βάση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει ομάδες τόσο από τη Γερμανία όσο και από την Ιταλία.

Σχόλιο:

seligos 19/4/2024 00:32

μεταγραφη ξεπλυμα?

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.