Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική Ελλάδας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας φιλικό με τη Γερμανία

Εθνική Ελλάδας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας φιλικό με τη Γερμανία

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/4/2024 15:04
Η ΕΠΟ γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με τη Γερμανία στις 7/6 στο Γκλάντμπαχ.

Η «γαλανόλευκη» μπορεί ακόμα να μην έχει προπονητή, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα συνεχίσει στο πόστο του ο Γκουστάβο Πογιέτ ή θα προσληφθεί κάποιος άλλος, όμως είναι προγραμματισμένο να δώσει ένα σημαντικό φιλικό.

Σε αυτό θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, καθώς κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Γερμανία, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 21:45 (Ελλάδας) στο Borussia Park του Monchengladbach.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6 και στη θύρα 7 του γηπέδου και θα εισέλθουν σε αυτές από τη νοτιοανατολική είσοδο του γηπέδου. Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι οι ακόλουθες:

Γενική είσοδος: 25€
Μαθητικό/φοιτητικό εισιτήριο: 18€
Παιδικό εισιτήριο (έως 14 ετών): 10€
Οι πρώτες σειρές του κάτω διαζώματος θεωρούνται περιορισμένης ορατότητας, επομένως οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Γενική είσοδος: 18€
Μαθητικό/φοιτητικό εισιτήριο: 12€
Παιδικό εισιτήριο (έως 14 ετών): 10€
*Οι φίλαθλοι έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν με τη δημόσια συγκοινωνία από και προς το γήπεδο, εφόσον συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία κατά την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου».

Σχόλιο:

olympos2917 18/4/2024 17:33

Ποιος νοιάζεται.. Αποκλειστικατε από το καφενείο Γεωργια..Πάλι καλά που δεν την λέγανε Πόπη

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.