Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - European Challenges με σούπερ έπαθλα*!

bwin - European Challenges με σούπερ έπαθλα*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/4/2024 13:06
Ιστορία θέλουν να γράψουν απόψε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, που παίζουν σε Τούμπα και Κωνσταντινούπολη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League. Σέντρα και στα δύο ματς στις 22:00.

bwin- Σούπερ έπαθλα* από τα European Challenges!

Ανατροπή για την πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στη Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ και ψάχνει την ανατροπή, για να πετύχει μία ιστορική πρόκριση! Ο «δικέφαλός» στο πρώτο ματς στο Βέλγιο ηττήθηκε με 1-0, όμως με σύμμαχο τον κόσμο του, θέλει να είναι εκείνος που θα πανηγυρίσει στο τέλος. Μία εβδομάδα για να ξεκουραστεί και να δουλέψει με την ομάδα του είχε ο Ραζβάν Λουτσέκου, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό αυτή την εβδομάδα για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Η Μπριζ προέρχεται από τη νίκη με 3-0 επί της Αντβέρπ και θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ. Επιστρέφει για τον ΠΑΟΚ ο Μουργκ, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, όπως και ο τραυματίας Μπράντον. Εκτός πλάνων ο Μάρκος Αντόνιο. Για την ομάδα από το Βέλγιο δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Τιάγκο, Μέχελε και Ντε Κάιπερ, ενώ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών ο κορυφαίος παίκτης της Μπριζ, Όλσεν και ο βασικός τερματοφύλακας Μινιολέ. Στο 3.50 στην bwin η Ενισχυμένη Απόδοση να νικήσει ο ΠΑΟΚ με μηδέν παθητικό.bwin - Build A Bet* στο Europa Conference League!

Να «γράψει» ιστορία

Με το υπέρ του 3-2 και παρακαταθήκη το εκπληκτικό 1 ο ημίχρονο του πρώτου αγώνα, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός για την δεύτερη αναμέτρηση των προημιτελικών του Europa Conference League κόντρα στη Φενερμπαχτσέ. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ προηγήθηκε με 3-0 μέχρι το 57 ο λεπτό, ωστόσο τα «καναρίνια» απάντησαν και πλέον όλα θα κριθούν απόψε. Από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή επί της Φατίχ Καραγκιουμρούκ προέρχεται η Φενέρ. Μία φορά αντιμετώπισε στο παρελθόν την αποψινή του αντίπαλο ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή ήταν τον Σεπτέμβριο του 2021, για τους ομίλους του Europa League κι έφυγε με ευρύ 3-0! Σημαντικό για τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ, ότι επέστρεψε ο Ποντένσε, που ήταν τιμωρημένος στο πρώτο ματς. Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος Ρέτσος, την θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Ντόη. Διαθέσιμοι για την τουρκική ομάδα οι Ουντέρ, Τζίκου και Κινγκ. Στo 1.91 στην bwin η απόδοση να προκριθεί ο Ολυμπιακός.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ