Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Σάλτσμπουργκ συμπλήρωσε το «πάζλ» των ευρωπαίων

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Σάλτσμπουργκ συμπλήρωσε το «πάζλ» των ευρωπαίων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2024 02:49
Ο αποκλεισμός της Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ επέτρεψε στην Σάλτσμπουργκ να το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2025 και συνάμα 50 εκατ. ευρώ!

Δεν πανηγυρίστηκε μόνο στην Γερμανία η πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου επί της Άρσεναλ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα στο Σάλτσμπουργκ ενδέχεται να άνοιξαν ακόμα και σαμπάνιες αφού η ομώνυμη ομάδα εξασφάλισε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλογών του 2025 το οποίο αναμένεται αποφέρει σε κάθε ομάδα το ποσό των 50 εκατ. ευρώ.

Οι «ταύροι» θα εξασφάλιζαν το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο στη διοργάνωση χάρη στην κατάταξη τους στην βαθμολογία της UEFA την τελευταία τετραετία σε περίπτωση που η Άρσεναλ δεν κατακτούσε το Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τον αποκλεισμό των «κανονιέρηδων», η παρουσία της αυστριακής ομάδας στην διοργάνωση εξασφαλίστηκε και τυπικά!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, το μπόνους εισόδου στο νέο μεγάλο τουρνουά της FIFA υπολογίζεται της τάξης των 50 εκατ. ευρώ για κάθε ομάδα. Αυτό είναι περισσότερο από έναν ετήσιο προϋπολογισμό για όλους τους άλλους συλλόγους στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη διευρυμένη έκδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2025 στις ΗΠΑ με την παρουσία 32 ομάδων.

Οι ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων:

  • UEFA: Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν, Παρί Σεν Ζερμέν, Ίντερ, Πόρτο, Μπενφίκα, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους, Aτλέτικο Μαδρίτης, Σάλτσμπουργκ
  • CONMEBOL: Παλμέιρας, Φλαμένγκο, Φλουμινένσε (εκκρεμούν τρία εισιτήρια)
  • CONCACAF: Μοντερέι, Σιάτλ, Λεόν (εκκρεμεί ένα εισιτήριο)
  • CAF: Αλ Αχλί, Ράζα Καζαμπλάνκα (εκκρεμούν δύο εισιτήρια)
  • AFC: Αλ Χιλάλ, Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, Ουλσάν HD (εκκρεμεί ένα εισιτήριο)
  • OFC: Όκλαντ Σίτι
  • Διοργανώτρια ομάδα: Εκκρεμεί


Σχόλιο:

IraklisPapafi 18/4/2024 15:10

Ανούσιες διοργανώσεις με μοναδικό στόχο την αύξηση εσόδων των πολυεθνικών και φυσικά των ομάδων.

Έχουν κάνει το ποδόσφαιρο καθαρά διαφημιστικό προϊόν...

Σκαρφίζονται συνεχώς τρόπους ώστε να βγάζουν χρήματα και μόνο και ούτε που τους ενδιαφέρει αν χάνει σε αίγλη το άθλημα.

Λάου λάου το πάνε ώστε όπως και στο μπάσκετ να απαξιώσουν εντελώς τα εθνικά πρωταθλήματα δημιουργώντας ''κλειστές'' λίγκες μονάχα για ''εκλεκτούς'' χάνοντας έτσι την ομορφιά, αλλά και το στοιχείο του απρόβλεπτου το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Και ακόμη δεν είδαμε τίποτα, σε λίγο θα παρακολουθούμε τσάμπιονς λιγκ και ευρωλίγκα με την συμμετοχή ομάδων από την Σ.Αραβία , τα ΗΑΕ το Κατάρ και τη Κίνα μόνο και μόνο επειδή έχουν ατελείωτο χρήμα να προσφέρουν μέσω χορηγιών.

FUCK MODERN FOOTBALL - FUCK FIFA

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.