Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπεγράφη η απόφαση για την έναρξη των χωματουργικών εργασιών στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Υπεγράφη η απόφαση για την έναρξη των χωματουργικών εργασιών στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/4/2024 18:30
Στην υπογραφή της απόφασης για την ένταξη των απαραίτητων χωματουργικών εργασιών στο υπό κατασκευή γήπεδο ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού που θα γίνει στον Βοτανικό στο Ειδικό Πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων 2021-2025, προέβη ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, η πράξη ένταξης αποτελεί συστατικό μέρος της πολεοδομικής και περιβαλλοντικής παρέμβασης της «Διπλής Ανάπλασης», που αφορά στις περιοχές της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και του Βοτανικού-Ελαιώνα, με τη μεταφορά του γηπέδου του Παναθηναϊκού από την πρώτη στη δεύτερη, ενώ το κονδύλι ανέρχεται στα 6,9 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου:

«Απόφαση για την ένταξη στο Ειδικό Πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων 2021-2025 των απαραίτητων χωματουργικών εργασιών στο υπό κατασκευή γήπεδο ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην περιοχή Βοτανικού - Ελαιώνα, υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Η πράξη ένταξης αποτελεί συστατικό μέρος της πολεοδομικής και περιβαλλοντικής παρέμβασης της «Διπλής Ανάπλασης», που αφορά στις περιοχές της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και του Βοτανικού-Ελαιώνα, με τη μεταφορά του γηπέδου του Παναθηναϊκού από την πρώτη στη δεύτερη.

Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 6.863.882 ευρώ και αφορά στο ποσό που χρηματοδοτείται από το Ειδικό Πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων, το οποίο υπάγεται στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (Ε.Π.Α.)»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.