Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γνώριμοι και με... ελληνικό παρελθόν οι διαιτητές των ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς Λιγκ

Γνώριμοι και με... ελληνικό παρελθόν οι διαιτητές των ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς Λιγκ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/4/2024 09:30
Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές για τις ρεβάνς των προημιτελικών του Κόνφερενς Λιγκ, με αυτούς που θα βρουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός να είναι τους είναι ιδιαίτερα γνωστοί.

Άρχοντας της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα θα είναι Νταβίντε Μέσα, που είχε διευθύνει το επεισοδιακό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στα περσινά πλέι οφ του πρωταθλήματος και με αφορμή όσα είχαν γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του, είχε ακολουθήσει η ενημέρωση της UEFA πως προσωρινά σταματά να στέλνει ξένους διαιτητές στην Ελλάδα.

Ο 42χρονος ρέφερι ανήκει στην Elite κατηγορία και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Φίλιπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο, 4ος ο Μάρκο Ντι Μπέλο και στο VAR οι Αλεσάντρο Ντι Πάολο, Λούκα Παϊρέτο.

Όσον αφορά το ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου», ρέφερι θα είναι ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, που πριν από μία εβδομάδα είχε διευθύνει το ντέρμπι ΑΕκ - ΠΑΟΚ 2-2 για τα πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Μαζί του οι συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτελμαν, Μαρκ Μπορς, 4ος ο Ντάνιελ Σλάγκερ και στο VAR οι Κρίστιαν Ντίνγκερτ, Σάσα Στέγκεμαν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.