Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Ο Μπερμπάτοφ κράτησε ζωντανή τη Μονακό

Σαμπιονά: Ο Μπερμπάτοφ κράτησε ζωντανή τη Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2014 23:29
Η Μονακό δυσκολεύτηκε κόντρα στη Σοσό, ωστόσο με πρωταγωνιστή τον Μπερμπάτοφ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 στο «Λουί Ντε» και να μείνει ζωντανή στη μάχη για το πρωτάθλημα, μειώνοντας στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά της από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Σεντ Ετιέν, η Μονακό επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επικράτησε με 2-1 της Σοσέ στο Πριγκιπάτο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν ο Μπερμπάτοφ ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό ενώ στο 55’ κέρδισε πέναλτι απ’ το οποίο ο Ροντρίγκιεθ διπλασίασε το προβάδισμα της Μονακό.

Στον αντίποδα η Σόσο το πάλεψε, μείωσε με τον Μπουτέν στο 83’ ωστόσο δύο λεπτά μετά ο Αγιού άφησε τους φιλοξενούμενους με αριθμητικό μειονέκτημα, με αποτέλεσμα οι Μονεγάσκοι να πάρουν τη νίκη και να μειώσουν ξανά στους 8 τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Παρί.

Στα άλλα παιχνίδια, η Τουλούζ βρέθηκε να χάνει με 2-0 μέχρι το 75’ από τη Ρέιμς, ωστόσο με επική ανατροπή πήρε τη νίκη με 3-2 χάρη στο γκολ του Μπενγιεντέρ στο 88’.

Νίκη με ανατροπή πήρε και η Βαλενσιέν η οποία κέρδισε με 2-1 τη Ρεν και μείωσε ξανά στους 5 τη διαφορά της από την 17η Εβιάν που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού χάρη στη νίκη της με 1-0 στην έδρα της Γκινγκάπ.

Από την άλλη, «σοκ» στο 90+2’ για τη Ναντ η οποία δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης (2-2) στο φινάλε από την ουραγό Αζαξιό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.