Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Έβερτον προχωρά σε έφεση για την αφαίρεση δύο βαθμών

Η Έβερτον προχωρά σε έφεση για την αφαίρεση δύο βαθμών

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/4/2024 16:56
Η Έβερτον κατέθεσε έφεση κατά της αφαίρεσης δύο βαθμών για παραβίαση των κανονισμών περί κερδοφορίας και βιωσιμότητας της Πρέμιερ Λιγκ όπως ανέφερε το BBC σήμερα (15/4).

Τα «ζαχαρωτά» παραβίασαν το επιτρεπόμενο όριο ζημίας των 105 εκατομμυρίων λιρών μέσα σε ένα διάστημα τριών ετών κατά 16.6 εκατομμύρια λίρες.

Έχοντας αποδεχθεί την παράβαση για την περίοδο αξιολόγησης που ολοκληρώθηκε με τη σεζόν 2021-22, αφού είχαν καταγράψει 124,5 εκατομμύρια λίρες σε ζημίες σε αυτό το διάστημα, σύμφωνα με την ανεξάρτητη επιτροπή, τιμωρήθηκαν με αφαίρεση 10 βαθμών που «έπεσε» τελικά στους 6, αλλά

Γι' αυτή την παραβίαση τιμωρήθηκε τον Νοέμβριο με αφαίρεση 10 βαθμών. Όμως, οι «μπλε» κατέθεσαν έφεση και η ποινή τους «έπεσε» στους έξι βαθμούς.

Εν συνεχε'ια η Έβερτον τιμωρήθηκε εκ νέου με αφαίρεση δύο βαθμών από μια ανεξάρτητη επιτροπή στην οποία παρέπεμψε η Πρέμιερ Λιγκ τον Ιανουάριο και σχετίζεται με την τριετή λογιστική περίοδο που λήγει τη σεζόν 2022-23 και της αφαιρέθηκαν δύο ακόμα βαθμοί, τους οποίους διεκδικεί τώρα πίσω.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Μέρσεσαϊντ βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 27 βαθμούς, αλλά και δύο ματς λιγότερα Νότιγχαμ Φόρεστ και Λούτον που έχουν 26 και 25 βαθμούς αντίστοιχα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.