Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανατροπή και προσωρινά κορυφή για τη Φενέρμπαχτσε πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Ανατροπή και προσωρινά κορυφή για τη Φενέρμπαχτσε πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/4/2024 21:42
Η Φενέρμπαχτσε πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από την έδρα της Φατίχ Καραγκιουμρούκ επικρατώντας 2-1 με ανατροπή και ανεβαίνοντας στην κορυφή της τουρκικής Σούπερ Λιγκ, τουλάχιστον μέχρι αύριο (15/4) που παίζει η Γαλατασαράι με την Αλάνιασπορ και θα έχει την ευκαιρία να τη προσπεράσει εκ νέου.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, που θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Πέμπτη (18/11) τους «ερυθρόλευκους» εντός έδρας προσπαθώντας να ανατρέψει την ήττα με 3-2 στο Φάληρο, βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Τσαν Κελές στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η αντίδρασή της ήταν άμεση.

Ο Τζέκο στο 49΄ ισοφάρισε, μετά από πάσα του Φρεντ, και στο 57΄ ο Μπατσουαγί (που μπήκε αλλαγή στην ανάπαυλα) ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Οσαγί-Σάμουελ και ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 76΄, λόγω αποβολής του Ράιαν Μέντες, και η Φενέρ κράτησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το «τρίποντο», που τη φέρνει ένα βαθμό πάνω από την «αιώνια» αντίπαλό της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.