Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλεξανδρής: «Έχω αηδιάσει με την "ανθρωποφαγία" εναντίον του Ρέτσου»

Αλεξανδρής: «Έχω αηδιάσει με την "ανθρωποφαγία" εναντίον του Ρέτσου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/4/2024 22:21
Θέση για όσα λέγονται και γράφονται κατά του στόπερ του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Ρέτσου, πήρε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Αλέκος Αλεξανδρής.

Ο εμβληματικός επιθετικός των Πειραιωτών υπερασπίστηκε τον Ρέτσο που έχει βρεθεί τις τελευταίες εβδομάδες στο στόχαστρο των οπαδών του Ολυμπιακού, λόγω λαθών όπως το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε χθες (11/4) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

«Ειλικρινά έχω αηδιάσει και απογοητευτεί με αυτή την ανθρωποφαγία εναντίον του Ρέτσου», αναφέρει ο παλαίμαχος άσος σε ανάρτησή του και προσθέτει: «Ο κάθε Ρέτσος είναι ζωντανό κύτταρο του οργανισμού του Ολυμπιακού και ως τέτοιο πρέπει να λογίζεται και να έχει τον σεβασμό του καθενός μας που υποστηρίζουμε την ομάδα. Όλα τα άλλα είναι απαράδεκτα. Σεβασμός στον κάθε παίκτη και στήριξη και αγάπη στο κάθε μέλος του Ολυμπιακού μας. Ειλικρινά απογοητεύομαι γι αυτό που συμβαίνει και δεν με εκφράζει καθόλου όπως και σε πολλούς άλλους Ολυμπιακούς. Συνεχίζουμε όλοι σαν μια γροθιά για πρωτάθλημα και Ευρώπη. Κρατήστε τις ακρότητες στα σπίτια σας και όχι στον ναό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.