Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεντιλίμπαρ: «Στο 3-0 πιστέψαμε ότι είχαμε προκριθεί, ήταν κομβική η στιγμή του πέναλτι» (video)

Μεντιλίμπαρ: «Στο 3-0 πιστέψαμε ότι είχαμε προκριθεί, ήταν κομβική η στιγμή του πέναλτι» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2024 22:36
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παραδέχτηκε πως στο 3-0 πίστεψαν ότι ο Ολυμπιακός είχε ήδη προκριθεί, στάθηκε στο πέναλτι τπου άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού και τόνισε πως η ομάδα πάει πλέον με μικρό προβάδισμα στην Κωνσταντινούπολη.

Όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην Cosmote TV μετά τη νίκη με 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ:

«Η αλήθεια είναι πως κερδίσαμε ένα ματς που χθες το θεωρούσαμε δύσκολο. Με αυτή την έννοια ήταν καλό αποτέλεσμα, πήραμε νίκη σε ένα ματς που δεν είχαμε σίγουρη. Όμως αν σκεφτείς ότι ήμασταν μπροστά με 3-0, εκείνη τη στιγμή πιστεύαμε πως είχαμε προκριθεί. Τώρα έχουμε ένα πλεονέκτημα και πρέπει να το υπερασπιστούμε και να παλέψουμε για την πρόκριση στο 2ο ματς».

Για τις δύο διαφορετικές εικόνες: «Νομίζω πως το πέναλτι επηρέασε πάρα πολύ την εξέλιξη. Ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε σχεδόν τον ολοκληρωτικό έλεγχο. Δημιουργούσαμε μόνο κίνδυνο χωρίς να απειλούμαστε. Από το πέναλτι και μετά ο αντίπαλος μπήκε στο παιχνίδι, άρχισε να πιέσει και έτσι ήρθε το δεύτερο γκολ. Κομβική η στιγμή του πέναλτι».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Τις ίδιες πιθανότητες όπως πριν το πρώτο παιχνίδι, έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα. Θα πάμε στο παιχνίδι αυτό για να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο όπως με Φερεντσβάρος και Μακάμπι εκτός έδρας . Το γεγονός ότι παίζουμε εκτός έδρας δεν θα επηρεάσει καθόλου το παιχνίδι μας. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, ο αντίπαλος πρέπει να βάλει ένα περισσότερο γκολ από εμάς, με αυτή την έννοια έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα».


Σχόλιο:

akis 12/4/2024 11:58

με αμυνα παιδικη χαρα σκουρα τα πραγματα

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.