Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φενέρμπαχτσε: Ήττα στα χαρτιά και πρόστιμο μετά την αποχώρηση από το Σούπερ Καπ

Φενέρμπαχτσε: Ήττα στα χαρτιά και πρόστιμο μετά την αποχώρηση από το Σούπερ Καπ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/4/2024 17:41
Λίγες ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ (11/4, 19.45) στο «Γ. Καραϊσκάκης», η Φενέρμπαχτσε έμαθε την τιμωρία της για την αποχώρησή της από το Σούπερ Καπ Τουρκίας.

Όπως έγινε γνωστό, η Γαλατάσαραϊ πήρε κι επίσημα τη νίκη με 3-0 άνευ αγώνος, ενώ η Φενέρ τιμωρήθηκε και με «καμπάνα» 115.000 ευρώ. Επιπλέον τιμωρήθηκε και το μέλος της διοίκησης του συλλόγου, Αχμέτ Κετεντσί.

Σίγουρα πάντως η προσεχής αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» δεν έπεσε από τα... σύννεφα με την τιμωρία της, καθώς είχε αποφασίσει η ίδια να αποχωρήσει από το Σούπερ Καπ θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για τη μη αναβολή της αναμέτρησης αλλά και για τα όσα είχαν γίνει λίγο καιρό νωρίτερα στο εκτός έδρας ματς με την Τραμπζονσπόρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας για το Σούπερ Καπ Τουρκίας ξεκίνησε κανονικά, με τη Φενέρ να χρησιμοποιεί κυρίως παίκτες από την ομάδα Κ19.

Στα 50'' ο Ικάρντι σκόραρε για το 1-0 υπέρ της Γαλατά κι αμέσως μετά έγινε νεύμα στους ποδοσφαιριστές για να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.