Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόβλημα με Στοχ-Κατσουράνη

Πρόβλημα με Στοχ-Κατσουράνη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2014 19:16
Προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Στοχ αποχώρησε από την προπόνηση με πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ ο Κατσουράνης δεν πήρε μέρος λόγω επιβάρυνσης από το φιλικό της Ελλάδας την Τετάρτη.

Δύο ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο Γιώργος Γεωργιάδης είδε τους Στοχ και Κατσουράνη να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην προπόνηση της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης έμεινε εκτός λόγω επιβάρυνσης από τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στη Νότιο Κορέα.

Παρόλα αυτά, το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου είναι αισιόδοξο πως οι δύο παίκτες θα τεθούν το Σάββατο στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού του «δικέφαλου του Βορρά».

Από την άλλη, ο Λίνο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Μάρτενς έκανε ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα ο Μαντούρο προπονήθηκε κανονικά.

Η προπόνηση, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, περιελάμβανε κατά κύριο λόγω ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην αμυντική λειτουργία και την κυκλοφορία της μπάλα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.