Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποκλεισμός της πανάκριβης Ίντερ Μαϊάμι από το CONCACAF Τσάμπιονς Λιγκ - Αλητεία του Σουάρεζ που θυμήθηκε τα... παλιά (video)

Αποκλεισμός της πανάκριβης Ίντερ Μαϊάμι από το CONCACAF Τσάμπιονς Λιγκ - Αλητεία του Σουάρεζ που θυμήθηκε τα... παλιά (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
11/4/2024 12:22
Πολύ υψηλό εμπόδιο αποδείχθηκε αυτό της Μοντερέι για την Ίντερ Μαϊάμι των Μέσι και Σουάρες, που γνώρισε τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής.

Ο Μέσι έχασε, λόγω τραυματισμού, τον πρώτο προημιτελικό και η Μοντερέι από το Μεξικό επικράτησε με 2-1. Στη ρεβάνς, ο Αργεντινός σταρ έδωσε «το παρών», όμως δεν μπόρεσε να ανατρέψει τα δεδομένα, με τους Μεξικανούς να επικρατούν και αυτήν την φορά με 3-1, αλλά τον Λουίς Σουάρες να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής επιστρέφοντας σε κακές συνήθειες αντίστοιχες με τα δαγκώματα στο παρελθόν.

Αυτό καθώς στο 40' της αναμέτρησης ο Ουρουγουανός στράικερ κατά τη διάρκεια στημένης φάσης, έπιασε το χέρι του παίκτη της Μοντερέι, Βίκτορ Γκούζμαν και το γύρισε με αποτέλεσμα ο τελευταίος να σφαδάζει στο έδαφος από τους πόνους, αλλά τον διαιτητή να μη δείχνει ούτε καν κίτρινη κάρτα, αφού δεν αντιλήφθηκε το γεγονός.

Δείτε ΕΔΩ το περιστατικό.

Σχόλιο:

Keny_Arkana 11/4/2024 16:18

Αποκλείστηκε από την καλύτερη Μοντερέι.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.