Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φορτούνης: «Έχουμε τεράστια ευκαιρία να πάμε ένα βήμα παρακάτω»

Φορτούνης: «Έχουμε τεράστια ευκαιρία να πάμε ένα βήμα παρακάτω»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/4/2024 16:46
Στην ευκαιρία που έχει ο Ολυμπιακός να πετύχει φέτος μια μεγάλη διάκριση στην Ευρώπη, στάθηκε στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για τους «8» του Κόνφερενς Λιγκ, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων την απουσία του Ποντένσε στην αναμέτρηση με τους Τούρκους αλλά και το πόσο τον επηρέασαν οι σοβαρότατοι τραυματισμοί που έχει υποστεί στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης:

Για το ματς με τη Φενέρ: «Είναι ένα πολύ μεγάλο ματς για τους ποδοσφαριστές, για τον σύλλογο, για τον κόσμο. Είναι τεράστια ευκαιρία να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πετυχαίνει πάντα ευρωπαϊκές επιτυχίες και είμαστε έτοιμοι για αύριο να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι στα εντός έδρας ευρωπαϊκά σκοράρει και μοιράζει ασίστ: «Δεν υπάρχει μυστικό, μου αρέσει το γήπεδο και ο κόσμος. Μακάρι να συνεχιστεί, να βοηθήσω την ομάδα μου με ότι χρειαστεί μέσα στο γήπεδο. Μακάρι να έχουμε μαζί σαν ομάδα ένα καλό παιχνίδι».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι τεράστιο κίνητρο για εμάς. Ο κόσμος θα μας στηρίξει, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και σίγουρα θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για το «κενό» του Ποντένσε: «Είναι σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής που μας βοηθάει. Έχουμε καλή συνεργασία μαζί του. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές για να αντικαταστήσουν το κενό που υπάρχει. Πιστεύω όποιος και να παίξει αύριο θα δώσει ό,τι καλύτερο έχει και θα βοηθήσει την ομάδα».

Για τα «κλειδιά» του αγώνα με τους Τούρκους: «Η ομάδα που παίζει εντός έδρας είναι σημαντικό να μπει δυνατά. Πρέπει να προσέξουμε την αντίπαλη ομάδα. Έχει ποιοτικούς παίκτες και μπορεί ανά πάσα στιγμή να μας δημιουργήσει ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να μπούμε δυνατά και με τη βοήθεια του κόσμου να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ και να αποκτήσουμε προβάδισμα».

Για τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη στο παρελθόν: «Σίγουρα είχα δυσκολίες. Οι τραυματισμοί με πήγαν πίσω. Δεν σταμάτησα να δουλεύω. Χαίρομαι που είμαι υγιής. Το απολαμβάνω. Είχα δώσει την υπόσχεση να με δει ο γιος μου να παίζω όπως είμαι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.