Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα μετά τις απειλές του ISIS για τρομοκρατικές επιθέσεις

Τσάμπιονς Λιγκ: Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα μετά τις απειλές του ISIS για τρομοκρατικές επιθέσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/4/2024 17:46
Αυξημένα θα είναι τα μέσα ασφαλείας στους αγώνες των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ αυτή την εβδομάδα μετά τις απειλές του ISIS για τρομοκρατικές επιθέσεις στα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τις αναμετρήσεις.

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από τις απειλές του ISIS για τρομοκρατικές επιθέσεις στα γήπεδα των τεσσάρων αγώνων.

Συγκεκριμένα, το ίδρυμα Al Azaim, ένα Μέσο που έχει αναλάβει τη διάδοση μηνυμάτων του Ισλαμικού Κράτους δημοσίευσε μία που απειλεί τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αγώνες αυτής της εβδομάδας.

Η UEFA με δήλωσή της τονίζει ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά και δεν θα υπάρξει κάποια αναβολή ή αλλαγή ως προς τον προγραμματισμό. Ωστόσο, τα αρμόδια υπουργεία ασφαλείας λαμβάνουν επιπρόσθετα μέτρα προκειμένου να διεξαχθούν όλα ομαλά.

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανίν δήλωσε ότι θα τεθούν «σημαντικά ενισχυμένα» μέτρα ασφαλείας όταν η Παρί Σεν Ζερμέν θα παίξει με την Μπαρτσελόνα στο Παρίσι την Τετάρτη (10/4).

Από την άλλη, η Πιλάρ Αλεγκρία, υπουργός Αθλητισμού της Ισπανίας, εξέδωσε ένα μήνυμα «ηρεμίας» ενόψει των δύο αγώνων στη Μαδρίτη προσθέτοντας ότι «περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί και αστυνομικοί της πολιτικής φρουράς έχουν κληθεί».

Από την πλευρά του, ο Αναπληρωτής Βοηθός Επιτροπής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, Άντε Αντελέκαν δήλωσε: «Θέλω να διαβεβαιώσω το κοινό ότι έχουμε ένα ισχυρό σχέδιο αστυνόμευσης για τον αποψινό αγώνα και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά μαζί με την ομάδα ασφαλείας του συλλόγου για να διασφαλίσουμε ότι ο αγώνας θα κυλήσει ειρηνικά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.