Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Θα επιστρέψω στους πάγκους, έχω προτάσεις από Λα Λίγκα»

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Θα επιστρέψω στους πάγκους, έχω προτάσεις από Λα Λίγκα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/4/2024 17:47
Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους δήλωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Gol a gol» του «Canal Sur» ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» από το περασμένο καλοκαίρι έως τον Δεκέμβριο του ‘23.

Ο Ισπανός κόουτς αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχει προτάσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να αναλάβει τη Σεβίλλη, μιας και εκεί έχει περάσει πολλά χρόνια σε διάφορα πόστα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 43χρονου τεχνικού:

«Ζούμε σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν πολλά σχόλια και πολύς θόρυβος. Δεν υπάρχει λόγος να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ όλες αυτές τις φήμες. Συνήθως όταν υπογράφω σε μια ομάδα δεν ακούγονται πολλά νωρίτερα. Ποια ομάδα θα αναλάβω; Αυτό είναι κάτι που εγώ και η ομάδα μου θα ήθελε να ξέρει. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε ομάδα τώρα ή τον Ιούλιο. Έχουμε συζητήσεις και προτάσεις όλους αυτούς τους μήνες από τη Λα Λίγκα και το εξωτερικό. Προφανώς θα θέλαμε στην Ισπανία γιατί είναι ένα πρωτάθλημα που αγαπάμε επειδή είμαστε από εδώ. Δεν ξέρω εάν θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι αλλά θα επιστρέψουμε.

Η Σεβίλλη πάντως είναι ένα ξεχωριστό μέρος για μένα. Πέρασα 8 υπέροχα χρόνια εκεί με την ομάδα Νέων, την τρίτη ομάδα, αλλά και ως βοηθός στην πρώτη ομάδα. Μπορώ να πω, πως εκεί έκανα το βήμα για να ωριμάσω ως προπονητής. Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει στην καριέρα μου. Είμαι ευγνώμων και πολύ περήφανος για όσα έχω κάνει μέχρι τώρα. Θέλουμε περισσότερα προφανώς, αλλά ποτέ δεν γνωρίζω το επόμενο βήμα»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.