Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν'τ Σιπ: «Ο Άγιαξ έχει φτάνει πλέον στον... πάτο»

Φαν'τ Σιπ: «Ο Άγιαξ έχει φτάνει πλέον στον... πάτο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/4/2024 17:49
Ο Τζον Φαν’τ Σιπ έδειξε να... παραιτείται από κάθε πιθανότητα που θέλει τον Άγιαξ να ανακάμπτει φέτος.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της ντροπιαστικής συντριβής με 6-0 από τη Φέγενορντ, αναφέρθηκε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας και νυν προπονητής του Αίαντα τόνισε:

«Δεν είναι μόνο αυτό το αποτέλεσμα το πρόβλημα, ήταν εμφανές σε όλη τη σεζόν ότι η ομάδα δυσκολεύεται και δεν είναι ισορροπημένη για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Στο παιχνίδι αυτό οι δυσκολίες και τα προβλήματα γενικότερα έχουν μεγεθυνθεί. Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γκο Αχέντ, παίξαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Είναι ένας συνδυασμός περιστάσεων. Με τη Φέγενορντ ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν μπορέσαμε να διορθώσουμε την κατάσταση και ότι επίσης διανοητικά φτάνουμε στον πάτο».

O Φαν'τ Σιπ ανέλαβε τον περασμένο Οκτώβριο τον Άγιαξ προκειμένου να σώσει ό,τι... σώζεται, αφού ο ιστορικός ολλανδικός σύλλογος βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Ερεντιβίζιε.

Το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν όπως ήδη έχει ανακοινώσει, με τον Αίαντα να ψάχνει προπονητής και αυτή τη στιγμή να είναι στην 6η θέση της Ερεντιβίζιε και να μοιάζει πολύ πιθανό πλέον να εμπλακεί στα πλέι οφ για ένα εισιτήριο στα προκριματικά του επόμενου Κόνφερενς Λιγκ.

Σχόλια:

IraklisPapafi 8/4/2024 18:25

Και με εσένα στο πάγκο δεν προβλέπεται να βγαίνει σύντομα από εκεί...

Αυτόν τον είχαμε προπονητή στην Εθνική..............😓

giorgosk444 8/4/2024 19:24

Αν το δειτε ανα τα χρονια, παντα ετσι γινεται με τον Αγιαξ. Βγαζει ταλενταρες και εχει ομαδαρα για καμια 3ετια με 5ετια, μετα τους πουλαει και μεχρι να βγαλει τους επομενους παει ασχημα.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.