Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεντιλίμπαρ: «Παρά τις αλλαγές δεν αλλάξαμε ταυτότητα» (video)

Μεντιλίμπαρ: «Παρά τις αλλαγές δεν αλλάξαμε ταυτότητα» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/4/2024 19:30
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τον τρόπο που ήρθε η νίκη του Ολυμπιακού στη Λαμία στεκόμενος στη σοβαρότητα της ομάδας του.

Ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε πως παρά τις αλλαγές η ομάδα του δεν άλλαξε ταυτότητα και αυτό είναι επιτυχία, ενώ αναφέρθηκε στην επιλογή του να παίξει με δύο επιθετικούς.

Όσα δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων»:

Για το ματς: «Αυτό που περίμενα είναι ότι θα μπαίναμε καλά στο παιχνίδι και αυτό κάναμε. Από εμας εξαρτόταν αν θα κερδίσουμε. Όλοι έπαιξαν καλά, ακόμα και εκείνοι που δεν είχαν παίξει πολύ. Για αυτό και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Το είχαμε ζητήσει να μην αλλάξει εικόνα και ταυτότητα η ομάδα και να μην φανεί καμία διαφορά παρά το γεγονός πως έπαιξαν παίκτες που είχαν λιγότερα λεπτά συμμετοχής. Η στάση μας ήταν σοβαρή για αυτό και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό».

Για το αν σκέφτεται και για τη Φενέρ το δίδυμο στην επίθεση Ελ Κααμπί-Γιόβετιτς: «Για εμάς δεν είναι δύο επιθετικοί. Ο ένας είναι επιθετικός, ο άλλος είναι να παίζει πιο πίσω και να βοηθάει. Αν ασχολείται περισσότερο με το να βάλει γκολ τότε τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Αν όμως συνεχίσει να βοηθάει πιο πολύ σαν κεντρικός, όντας τόσο επιθετικός, τότε θα πετύχει πολύ σπουδαία πράγματα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.