Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόβλημα και με Σέποβιτς, δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό

Πρόβλημα και με Σέποβιτς, δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2014 01:37
Πρόβλημα με Σέποβιτς στον Ολυμπιακό, καθώς ο Σέρβος επιθετικός αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πέλμα από την προπόνηση της Πέμπτης, με τους «ερυθρόλευκους» ωστόσο να μην ανησυχούν, εκτιμώντας πως ο παίκτης θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος επιθετικός ένιωσε βαρύ το δεξί του πέλμα και δεν ολοκλήρωσε το ομαδικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Ωστόσο αυτό έγινε προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Σίγουρα ο Μίτσελ μετά τα προβλήματα των Σαβιόλα και Ολαϊτάν δεν θα ήθελε να δει και τον Σέποβιτς στο… ιατρικό δελτίο, με τους ανθρώπους της ομάδας πάντως να εκτιμούν πως δεν υπάρχει πρόβλημα και ο παίκτης θα ταξιδέψει κανονικά στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι στην Τούμπα.

Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να προορίζει για βασικό τον Σέρβο φορ, καθώς ο Βαλντές μαζί με τους Πέρες και Κάμπελ θα ενσωματωθούν στην ομάδα το Σάββατο μετά το πολύωρο ταξίδι τους λόγω του φιλικού αγώνα της Παραγουάης με τη Κόστα Ρίκα.

Από την άλλη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαβιόλα, Σιόβας και Μαρκάνο, ενώ οι υπόλοιποι διεθνείς επέστρεψαν και έκαναν αποθεραπεία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.