Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μανωλάς: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά είμαστε τελευταίοι και μας αξίζουν οι αποδοκιμασίες»

Μανωλάς: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά είμαστε τελευταίοι και μας αξίζουν οι αποδοκιμασίες»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/4/2024 15:55
Καταδικαστική ήταν η χθεσινοβραδινή ισοπαλία της Σαλερνιτάνα με τη Σασσουόλο για την 31η αγωνιστική της Σέριε Α. Η ομάδα όπου αγωνίζεται εδώ και λίγο καιρό ο Κώστας Μανωλάς έκανε μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσει από το 0-2 όπου βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος και κατόρθωσε έστω να φέρει το ματς στα ίσα στο 91ο λεπτό, με το 2-2 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Παρ’ όλα αυτά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους ουραγούς που επί της ουσίας μόνο μαθηματικά δεν έχουν υποβιβαστεί ακόμα κάτι που βέβαια δεν θα αργήσει να συμβεί με 7 αγωνιστικές να απομένουν, με τον Έλληνα αμυντικό να δηλώνει μεταξύ άλλων μετά τον αγώνα πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αξίζουν τις αποδοκιμασίες που δέχονται από τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Συμφωνώ με τον Αντόνιο Καντρέβα, κάναμε ό,τι μπορούσαμε αλλά κάθε φάση γυρίζει εις βάρος μας. Δεν μπορώ να δώσω μία εξήγηση. Στο γήπεδο δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας παρότι είχαμε άσχημη ψυχολογία μετά από το 0-2. Ο βαθμός που πήραμε θα μας δώσει την ώθηση για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια.

Από την πρώτη στιγμή που έφθασα στην Ιταλία είδα ότι οι μεγαλύτεροι βοηθούσαν τους πιο νεαρούς και τώρα που μεγάλωσα είμαι αυτός που πρέπει να βοηθήσω τα παιδιά. Κάνουμε πάντα το καλύτερο για τους οπαδούς μας, είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία και επομένως οι αποδοκιμασίες είναι δίκαιες. Τις αξίζουμε, αλλά ήρθε η ώρα να σταθούμε δίπλα στους νέους. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Δεν νομίζω πως δεν υπάρχει στήριξη στο «Αρέκι», όταν δεν παίζουμε καλά υπάρχουν αποδοκιμασίες. Είναι λογικό, είμαστε τελευταίοι. Όταν επιστρέψαμε στη διεκδίκηση του ματς, οι οπαδοί μάς βοήθησαν και φτάσαμε στην ισοφάριση»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.