Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τον Μπαλοτέλι»

Μουρίνιο: «Θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τον Μπαλοτέλι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2014 14:43
«Φωτιά» στα σενάρια που ήθελαν την Τσέλσι να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι έβαλε ο Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος δήλωσε πως θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Ιταλό επιθετικός μετά την κοινή τους θητεία στην Ίντερ.

Η Τσέλσι αναμένεται να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση επιθετικού, καθώς η επιθετική τριάδα των Τόρες, Ετό και Μπα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα τη φετινή σεζόν για τους «μπλε».

Ένας από τους υποψήφιους επιθετικούς που εξετάζει ο Ζοζέ Μουρίνιο φέρεται να είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Ίντερ.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο τεχνικός της Τσέλσι, δεν θα έλεγε «όχι» να συνεργαστεί ξανά με τον «Super Mario» ο οποίος τη φετινή σεζόν μετράει 14 γκολ σε 28 παιχνίδια με τους «ροσονέρι» σε όλες τις διοργανώσεις:

«Ο Μπαλοτέλι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε έναν μεγάλο σύλλογο, όμως δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις το μέλλον. Δεν θα γίνω προπονητής της Μίλαν ή της Εθνικής Ιταλίας, όμως είναι καλό παιδί και θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά μαζί του» δήλωσε ο Μουρίνιο.

Μάλιστα, ο Μπαλοτέλι ο οποίος γνωρίζει την Αγγλία από το πέρασμα του στην Μάντσεστερ Σίτι, είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό πως θα ήθελε να δουλέψει ξανά με τον Πορτογάλο τεχνικό:

«Φυσικά θα ήθελα να παίξω ξανά υπό τις οδηγίες του Ζοζέ. Στις πρώτες μέρες στην Ίντερ είχα κάποια προβλήματα, όμως στη συνέχεια αυτά ξεπεράστηκαν και υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα μας. Πλέον έχουμε πολύ καλή φιλική σχέση», δήλωσε ο Ιταλός επιθετικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.