Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δολοφονήθηκε διεθνής παίκτης της Κάιζερ Τσιφς σε πρατήριο καυσίμων

Δολοφονήθηκε διεθνής παίκτης της Κάιζερ Τσιφς σε πρατήριο καυσίμων

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/4/2024 15:58
Η Κάιζερ Τσιφς ανακοίνωσε ότι ο διεθνής Νοτιοαφρικανός στόπερ, Λουκ Φλερς, δολοφονήθηκε έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Σοκ στην Νότια Αφρική καθώς ο διεθνής κεντρικός αμυντικός των Κάιζερ Τσιφς, Λουκ Φλερς δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης κατά τη διάρκεια κλοπής του αυτοκινήτου του έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα της χώρας, άγνωστοι επιχείρησαν να κλέψουν το αυτοκίνητό του 24χρονου Νοτιοαφρικάνου και μόλις ο παίκτης βγήκε από το όχημά του τον πυροβόλησαν.

Το περιστατικό συνέβη στο προάστιο Φλόριντα, μια περιοχή που είναι πολύ συνηθισμένη για περιστατικά κλοπών και βίαιου εγκλήματος.

Ο Φλερς ήταν διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Νοτίου Αφρικής και παρότι είχε κληθεί δύο φορές στην Εθνική ανδρών της χώρας, δεν κατέγραψε συμμετοχή.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο παίκτης των Κάιζερ Τσιφς, Λουκ Φλερς, έχασε τραγικά τη ζωή του το βράδυ της Τετάρτης κατά τη διάρκεια κλοπής του αυτοκινήτου του στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Οι σκέψεις κι οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η αστυνομία χειρίζεται το θέμα και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω. Ελπίζουμε η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη
», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Photo Credit: twitter.com/KaizerChiefs


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.