Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την αποθέωση στον Σαμάτα, έκανε τρομερή δουλειά»

Λουτσέσκου: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την αποθέωση στον Σαμάτα, έκανε τρομερή δουλειά»

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
3/4/2024 21:52
Ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του στη νίκη-ανατροπή εναντίον της Λαμίας στην Τούμπα με 3-1, έμεινε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα να αναφερθεί στη συμβολή του Σαμάτα σε αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λουτσέσκου:

«Δεν είναι εύκολο να παίξεις μετά από δύο ημέρες και μετά από μία μεγάλη νίκη όπως με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι τέτοια παιχνίδια επηρεάζουν το σύνολο, ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα λεπτά, δεχθήκαμε ένα γκολ από μία... κακή μπάλα στην περιοχή μας. Μετά η Λαμία δεν είχε κάτι να χάσει, εμείς έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα. Μας έλειπε κάτι στην τελική προσπάθεια, το οποίο ήρθε με την κεφαλιά του Μιχαηλίδη και μετά άλλαξε το ματς για εμάς.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο μετά το 2-1, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και βρήκαμε το τρίτο γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την αποθέωση στον Σαμάτα, έκανε τρομερή δουλειά σήμερα. Θυσιάζεται για την ομάδα και το εκτιμά ο κόσμος. Παρ' όλα αυτά υπάρχει μία ιεραρχεία και ο Σβαμπ έπρεπε να εκτελέσει το πέναλτι σε εκείνο το σημείο»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.