Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξέσπασε ο Γκουαρντιόλα για το σκληρό πρόγραμμα της Σίτι: «Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες, η Ρεάλ έχει 9 μέρες να προετοιμαστεί!»

Ξέσπασε ο Γκουαρντιόλα για το σκληρό πρόγραμμα της Σίτι: «Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες, η Ρεάλ έχει 9 μέρες να προετοιμαστεί!»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/3/2024 11:47
Στο εξαιρετικά «βαρύ» πρόγραμμα της ομάδας του το προσεχές διάστημα αλλά και γενικά κάθε χρόνο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, βάλλοντας κατά της Πρέμιερ Λιγκ και της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στο προσεχές δεκαήμερο, οι «Πολίτες» θα δώσουν τρία παιχνίδια πρωταθλήματος υποδεχόμενοι σήμερα την Άρσεναλ, ακολούθως εναντίον της Άστον Βίλα (3/4) και εσχάτως κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (6/4), προτού ταξιδέψουν στη Μαδρίτη για τον πρώτο αγώνα των «8» με τη Ρεάλ.

Αναλυτικά το ξέσπασμα του Ισπανού τεχνικού:

«Η Ρεάλ έχει εννέα ημέρες για να προετοιμαστεί για το παιχνίδι μας. Εννέα ημέρες! Παίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο και μετά όχι ξανά μέχρι τον αγώνα μας, ενώ σκέφτομαι: «Ω, δώσε μου μια μέρα ακόμα!». Με μια ακόμη μέρα η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Γι' αυτό, όταν με ρωτάτε για αλλαγές στο καλεντάρι, λέω τη γνώμη μου, αλλά ξεχάστε το. Υπερασπίζομαι τον σύλλογό μου και είναι πολύ δύσκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες, τρεις μέρες, τρεις μέρες και οι άλλοι σύλλογοι να μην ζουν αυτή την κατάσταση.

Στη Γαλλία, η Παρί δεν παίζει μεταξύ των προημιτελικών της. Στην Πορτογαλία, παίζουν πριν από το Τσάμπιονς Λιγκ. Η FA και η Πρέμιερ Λιγκ έχουν τις δικές τους δουλειές και τις δικές τους αποφάσεις. Αλλά θα ήθελα να μάθω την απάντηση στο ερώτημα γιατί παίζουμε στο Κύπελλο Αγγλίας πάντα το Σάββατο και όχι την Κυριακή. Μια μέρα έχει μεγάλη διαφορά σε αυτό το στάδιο με τραυματισμένους παίκτες και τη συσσώρευση αγώνων.

Η UEFA έχει τη δική της επιχείρηση, η FIFA έχει τη δική της επιχείρηση και οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς έχουν τη δική τους επιχείρηση. Νομίζετε ότι σκέφτονται: «Ω, τι γίνεται με τη Σίτι;». Το καλεντάρι ήταν πάντα έτσι μαζί μας. Πάντα υπήρχαν λιγότερες μέρες για να ανακάμψουμε»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.