Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Betsson: Για τη διατήρηση της δεύτερης θέσης πάει ο Παναθηναϊκός στην Μπολόνια

Betsson: Για τη διατήρηση της δεύτερης θέσης πάει ο Παναθηναϊκός στην Μπολόνια

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/3/2024 00:02
Στο Κλειστό Γυμναστήριο ΕΑΚ Νεάπολης της Λάρισας διεξάγεται το Final 4 για το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών (29-30/03/2024). Την αυλαία ανοίγουν οι ημιτελικοί Παναθηναϊκός – Μίλων και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με τις ομάδες που θα νικήσουν να αναμετριούνται στον τελικό του Σαββάτου (30/03/2024) για το έπαθλο. Στην πλατφόρμα της Betsson , θα βρείτε καταπληκτικές επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!Στο Final 4 για το Κύπελλο Ελλάδας βόλεϊ ανδρών τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για την πρόκριση στον τελικό. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός σύντομα θα αναμετρηθούν και στον τελικό της Volley League για το ποια ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια, ενώ ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο του League Cup μέσα στον Απρίλιο.

17:00 Παναθηναϊκός – Μίλων

Στο Παναθηναϊκός – Μίλων το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να πάρουν τη νίκη με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ημιτελική φάση αφού στα προημιτελικά επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Φοίνικα Σύρου. Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό του από τη Μόντσα στο Challenge Cup βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα. Μετράει 13 νίκες στα 14 τελευταία παιχνίδια του. Ο Μίλων, τώρα, προέρχεται από άκρως ανταγωνιστικές εμφανίσεις στα ημιτελικά της Volley League όπου έχασε τη σειρά από τον Ολυμπιακό με 3-2.

Στο Παναθηναϊκός – Μίλων τα προγνωστικά, λοιπόν, έχουν σαφές φαβορί. Ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,10** και το διπλό του Μίλωνα ανέρχεται στο 5,50** στην πλατφόρμα της Betsson . Εξάλλου ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να κάνει το εγχώριο τρεμπλ. Γι' αυτό και στο Final 4 Κύπελλο Ελλάδας βόλεϊ οι «πράσινοι» παρουσιάζονται ως οι πιο ισχυροί διεκδικητές. Ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας έξι φορές με τελευταία το 2010.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μίλων δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες. Ο Παναθηναϊκός θέλει να εξακολουθήσει να βαδίζει στο μονοπάτι των υψηλών στάνταρ όπου αγωνίζεται εδώ και καιρό, ενώ ο Μίλων έχει το πλάνο του για να κάνει την έκπληξη καθώς το στοίχημα στο Final 4 για το Κύπελλο Ελλάδας βόλεϊ υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις.

ΚΕΙΜΕΝΟ

20:15 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Στον άλλο ημιτελικό, το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ τα προγνωστικά κλίνουν προς τη μεριά των «ερυθρόλευκων». Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από την περασμένη σεζόν όταν κι ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό στον τελικό 3-1 σετ και σήκωσε την κούπα για 4η συνεχόμενη χρονιά και 5η συνολικά.

Οπότε στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ το στοίχημα για τις δύο ομάδες μονάχα εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Επιπλέον, με τον ΠΑΟΚ να μένει εκτός τελικών της Volley League, έχει το Κύπελλο Ελλάδας βόλεϊ και το League Cup για να διεκδικήσει τίτλους κι αυτό αυξάνει το κίνητρό του. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, παρουσιάζεται ανεβασμένος μετά την πρόκρισή του στους τελικούς της Volley League κόντρα στο Μίλωνα και είναι έτοιμος για την πρόκληση. Να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης του θεσμού έχοντας σηκώσει το τρόπαιο 16 φορές με τελευταία το 2017. Στο ματς Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ οι αποδόσεις τοποθετούν τον άσο του Ολυμπιακού στο 1,50** και το διπλό του ΠΑΟΚ στο 2,40** στην πλατφόρμα της Betsson .

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ