Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοβάσεβιτς: «Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κανονικά στην Τουρκία με τη Φενέρμπαχτσε»

Κοβάσεβιτς: «Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κανονικά στην Τουρκία με τη Φενέρμπαχτσε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/3/2024 13:51
Σε δηλώσεις που παραχώρησε σε τουρκικό Μέσο, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς χαρακτήρισε σενάρια φαντασίας όσα έχουν γραφτεί περί αιτήματος του Ολυμπιακού για αλλαγή έδρας της ρεβάνς εμ τη Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, τόνισε πως οι Τούρκοι οπαδοί είναι παθιασμένοι όπως και οι Έλληνες και πέραν αυτού δεν τίθεται καμία ανησυχία για την ασφάλεια των παικτών από πλευράς «ερυθρόλευκων», βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που ξεκίνησαν από δημοσίευμα της τουρκικής «Fotomac» περί σχετικού αιτήματος που θα έκανε υποτίθεται η ελληνική ομάδα στην UEFA για αλλαγή έδρας της αναμέτρησης, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Τραμπζονσπόρ - Φενέρμπαχτσε, που δείχνουν πάντως ικανά να τινάξουν στον... αέρα τη σεζόν των «καναρινιών».

«Δεν έχουμε καμία ανησυχία για την ασφάλεια. Με λίγα λόγια, αυτές οι φήμες είναι εντελώς φανταστικές. Θα παίξουμε τον αγώνα στην Τουρκία. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ομάδα με παρόμοια αγωνιστική προσέγγιση με εμάς. Ως Ολυμπιακός πάμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε κάθε παιχνπίδι. Όπως είναι φυσικό, θα υπάρχει μεγάλη πίεση. Περιμένω, όμως, δύο παιχνίδια που θα είναι πολύ ποιοτικά και θα τα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι.

Η ομάδα της Φενέρμπαχτσε έχει πολύ έμπειρους παίκτες όπως ο Ντούσαν Τάντιτς και ο Έντιν Τζέκο που ξέρουν πολύ καλά να παίζουν τέτοιους αγώνες. Επιπλέον, έχουν ποδοσφαιριστές όπως ο Μιτσί μπατσουαγί και ο Φρεντ, που έχουν αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες. Η δουλειά μας δεν θα είναι εύκολη»
.

Στη συνέχεια ο Σέρβος αθλητικός διευθυντής κλήθηκε να σχολιάσει τα κοινά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων οπαδών και είπε:

«Οι Τούρκοι οπαδοί είναι με πάθος πιστοί στην ομάδα τους, όπως στην Ελλάδα και στη χώρα μου τη Σερβία. Αυτή είναι μια βαλκανική νοοτροπία. Ωστόσο, πρέπει πάντα να έχετε ένα όριο για να αποτρέψετε γεγονότα όπως αυτά της Τραπεζούντας. Αγαπώ τους οπαδούς που είναι πιστοί με πάθος στους συλλόγους τους. Όπως στη Φενερμπαχτσέ και στον σύλλογό μου τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί μας θα δημιουργήσουν υπέροχη ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φενέρμπαχτσε. Πιστεύω ότι θα μας δώσουν την απαραίτητη στήριξη».

Tέλος, ο Κοβάσεβιτς αναφέρθηκε στην παρουσία του Φατίχ Τερίμ στην Ελλάδα, λέγοντας: «Ο Φατίχ Τερίμ είναι ο πραγματικός θρύλος του τουρκικού ποδοσφαίρου και της Ευρώπης . Έχει μια πολύ μεγάλη και επιτυχημένη ποδοσφαιρική ιστορία. Είναι πάντα ένας σεβαστός άνθρωπος του ποδοσφαίρου και σέβομαι ανθρώπους σαν αυτόν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.