Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η Μπαρτσελόνα θέλει να ρίξει “βόμβα” με Χάαλαντ»

«Η Μπαρτσελόνα θέλει να ρίξει “βόμβα” με Χάαλαντ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/3/2024 10:30
Το νορβηγικό «τανκ» της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, έχει ως στόχο να προσθέσει στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2025, ο πρόεδρος των «Μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα, όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της «Mundo Deportivo».

Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι το «αφεντικό» της Μπάρτσα τα είχε βρει το 2022 με τον τότε επιθετικό της Ντόρτμουντ, ωστόσο τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που μάστιζαν τον σύλλογο της Καταλονίας, δεν επέτρεψαν αυτή τη μεταγραφή λόγω του υπέρογκου κόστους.

Παρ’ όλα αυτά, ο Λαπόρτα τώρα ποντάρει αφενός στο νέο «Καμπ Νου» που θα είναι έτοιμο στο τέλος του χρόνου και από το οποίο περιμένει έσοδα με το… «τσουβάλι», αφετέρου στις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τη μάνατζερ του Χάαλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα, επομένως, οι συνθήκες θα ευνοούν μια τέτοια κίνηση.

Μένει να δούμε αν αυτό το σενάριο μπορεί να γίνει πραγματικότητα δεδομένου ότι ο Νορβηγός στράικερ δεσμεύεται από τους «Πολίτες» με συμβόλαιο έως το 2027 και η αλήθεια είναι ότι έχει «δέσει» άψογα στο Μάντσεστερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.