Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει από την UEFA να μην παίξει στην Τουρκία με τη Φενέρμπαχτσε»

«Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει από την UEFA να μην παίξει στην Τουρκία με τη Φενέρμπαχτσε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/3/2024 10:11
Δημοσίευμα από την Τουρκία κάνει λόγο για ενδεχόμενη προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποφύγει να αγωνιστεί στην έδρα της Φενέρμπαχτσε στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κόνφερενς Λιγκ.

Συγκεκριμένα η «Fotomac» αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα εκμεταλλευτούν τυχόν αίτημα της Φενέρμπαχτσε για αποχώρηση από το πρωτάθλημα Τουρκία και θα αιτηθούν στην UEFA να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα και χωρίς φιλάθλους η ρεβάνς, επικαλούμενοι ζήτημα ασφάλειας.

«Η ελληνική ομάδα, που κυριολεκτικά περιμένει σε ενέδρα και πράττει πονηρά, θα πιέσει την UEFA διότι δεν θέλει να έρθει στην Τουρκία. Οι ειδικοί επί του θέματος υποστηρίζουν ότι εάν η Φενέρμπαχτσε προσθέσει τη ρήτρα ασφάλειας στην αίτηση αποχώρησής της από το πρωτάθλημα, η πρόταση του Ολυμπιακού θα γίνει οπωσδήποτε αποδεκτή» σημειώνεται σχετικά.

Θυμίζουμε πως τα «καναρίνια» βρίσκονται σε αναβρασμό μετά τα επεισόδια στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Τραμπζονσπόρ για το πρωτάθλημα, όπου παίκτες της συνεπλάκησαν με οπαδούς και απειλούνται με βαριές ποινές, ενώ έχει τεθεί ζήτημα αποχώρησης της ομάδας από το τρέχον πρωτάθλημα με τις τελικές αποφάσεις να αναμένονται στο έκτακτο Δ.Σ της ομάδας στις 2 Απριλίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.