Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη παραμονής για ΠΑΣ

Σούπερ Λιγκ: Νίκη παραμονής για ΠΑΣ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2014 21:51
Με δύο γκολ των δύο κεντρικών αμυντικών του, ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 2-1 τον Πλατανιά στα Περιβόλια και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εξασφάλισε την παραμονή του, καθώς ξέφυγε με 10 βαθμούς από τους Κρητικούς που έμειναν στην 16η θέση (οδηγεί στα μπαράζ).

Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι Γιαννιώτες κέρδισαν με 2-1 του Πλατανιά στα Περιβόλια και βρίσκονται πλέον «αγκαλιά» με την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ.

Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, Μπέριος (11’) και Κολοβέτσιος (61’) οι οποίοι σκόραραν μετά από κόρνερ, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Από την άλλη, ο Πλατανιάς κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με τον Κατάι (23’), ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δέχτηκε το δεύτερο γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Αναστασιάδη έψαξαν την ισοφάριση, είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Βλαχοδήμο και Τόρες, ωστόσο δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

Έτσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα «σκαρφάλωσε» στην 6η θέση με +10 από τον Πλατανιά ο οποίος αντίθετα παρέμεινε στην 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ και βρίσκεται μόλις στο +1 από την 17η Βέροια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.