Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νότιγχαμ Φόρεστ: Άσκησε έφεση κατά της τιμωρίας αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών

Νότιγχαμ Φόρεστ: Άσκησε έφεση κατά της τιμωρίας αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/3/2024 20:50
Η Νότιγχαμ Φόρεστ άσκησε έφεση κατά της αφαίρεσης τεσσάρων πόντων για παραβίαση των κανόνων κέρδους και βιωσιμότητας της Πρέμιερ Λιγκ.

Μια ανεξάρτητη επιτροπή διαπίστωσε ότι οι απώλειες της Νότιγχαμ Φόρεστ τη σεζόν 2022-23 ξεπέρασαν το όριο των 61 εκατ. λιρών κατά 34,5 εκατομμύρια. Ως εκ τούτου οι «κόκκινοι» τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και υποχώρησαν στο -1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι «κόκκινοι» γνωστοποίησαν την Δευτέρα (25/3) πως κατέθεσαν έφεση αναφέροντας πως δεν θα προχωρήσουν σε περαιτέρω σχόλιο. Την περασμένη εβδομάδα, ο σύλλογος δήλωσε ότι ήταν «εξαιρετικά απογοητευμένος» με την απόφαση, η οποία είπε ότι «εγείρει ζητήματα ανησυχίας για όλους τους υποψηφίους συλλόγους».

Οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ μπορούν να χάσουν 105 εκατ. λίρες σε τρεις σεζόν - 35 εκατ. λίρες ανά σεζόν - αλλά η μέγιστη απώλεια της Φόρεστ επετράπη να είναι μόνο 61 εκατ. λίρες επειδή πέρασαν δύο χρόνια από την περίοδο αξιολόγησης στην Τσάμπιονσιπ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.