Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ματαιώθηκε οριστικά και χωρίς εξήγηση το Βόρεια Κορέα - Ιαπωνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026

Ματαιώθηκε οριστικά και χωρίς εξήγηση το Βόρεια Κορέα - Ιαπωνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
25/3/2024 16:02
Η αναμέτρηση της Βόρειας Κορέας με την Ιαπωνία για τον 2ο γύρο των προκριματικών της Ασίας ενόψει του Μουντιάλ 2026 δεν θα πραγματοποιηθεί χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο ακριβής λόγος.

ο αγώνας, που ήταν προγραμματισμένος για αύριο (26/3), «ούτε θα διεξαχθεί, ούτε θα επαναπρογραμματιστεί. Η υπόθεση και το αποτέλεσμα της συνάντησης θα υποβληθούν στην πειθαρχική επιτροπή της FIFA», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, δίνοντας ουσιαστικά την πρωτιά του ομίλου, όπου συμμετέχουν ακόμα Συρία και Μιανμάρ, στους Ιάπωνες που θα συμμετάσχουν στον τελικό γύρο των ασιατικών προκριματικών για το Μουντιάλ του 2026, που θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά και στο Μεξικό.

Μετά την νίκη της Ιαπωνίας με 1-0 στον πρώτο αγώνα στο Τόκιο, η Βόρεια Κορέα επρόκειτο να φιλοξενήσει τον επαναληπτικό αγώνα αυτήν την εβδομάδα, αλλά οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ξαφνικά την Πέμπτη (21/3) ότι δεν θα μπορούσαν να οργανώσουν τον αγώνα, χωρίς την παραμικρή εξήγηση.

Κατόπιν, η Ασιατική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί καθόλου και η FIFA στην συνέχεια το επιβεβαίωσε, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει ελεύθερη ημερομηνία στο διεθνές ημερολόγιο για επαναπρογραμματισμό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.