Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός - Παναθηναϊκός Β' 1-1: Ξεμούδιασαν οι «πράσινοι» ενόψει της επανέναρξης των πλέι οφ

Παναθηναϊκός - Παναθηναϊκός Β' 1-1: Ξεμούδιασαν οι «πράσινοι» ενόψει της επανέναρξης των πλέι οφ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/3/2024 18:10
Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τη β’ ομάδα έδωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός στο Γ. Καλαφάτης, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Ο Φατίχ Τερίμ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα και να κρατήσει σε φόρμα, ενόψει της επανέναρξης των πλέι οφ, τους παίκτες του που δεν έχουν κληθεί σε Εθνικές Ομάδες, με τον Γερεμέγεφ να χρίζεται σκόρερ στο 54’ για το 1-0 και τη β’ ομάδα να απαντά μόλις έξι λεπτά αργότερα με το τέρμα του Βαλεντίν Μαντσίνι, ο οποίος «έγραψε» το 1-1 που ήταν τελικά και το σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Φυσικά, απόντες από αυτή τη φιλική αναμέτρηση ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν, Ζέκα, Μλαντένοβιτς, Μπακασέτας και Ιωαννίδης, ενώ εκτός ήταν και οι Γέντβαι και Σένκεφελντ.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Αράο (35΄ Κώτσιρας), Ούγκο, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν (35΄ Μπερνάρ), Βιλένα, Τζούριτσιτς, Λημνιός (35΄Αϊτόρ), Μαντσίνι (35΄ Παλάσιος), Γερεμέγεφ

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (54΄ Λάμψιας), Μαρτίνης, Σιδεράς, Προδρομίτης, Καραμπάς, Αθανασακόπουλος, Β. Μαντσίνι, Κυριόπουλος (60΄ Χατζηιωάννου) , Φουρτάδο, Νταμπίζας (54΄ Λιούμης)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.