Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωτοσέλιδο στη Record ο Ιωαννίδης - Τον «τσεκάρει» η Σπόρτινγκ!

Πρωτοσέλιδο στη Record ο Ιωαννίδης - Τον «τσεκάρει» η Σπόρτινγκ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/3/2024 12:57
Ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να τραβάει πάνω του το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και μάλιστα το Σάββατο (23/3) βρέθηκε στο πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής «Record» η οποία συνδέει το όνομα του με τη Σπόρτινγκ.

Η ομάδα της Λισαβόνας μπορεί να έχει επικεντρωθεί στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, είναι στην πρώτη θέση και στο +1 από την Μπενφίκα, αλλά ήδη μπορεί να κάνει πλάνα για τη νέα σεζόν.

Ο Βίκτορ Γιόκερες βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα φέτος, έχοντας πετύχει 36 γκολ σε 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, και δεν αποκλείεται να πουληθεί για τεράστιο ποσό σε κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Έτσι η Σπόρτινγκ θα έχει τη δυνατότητα να κινηθεί με γεμάτο «πορτοφόλι» ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια έχει σαν πρώτο μέλημα την ανανέωση του συμβολαίου του Ιωαννίδη με σαφώς αυξημένες αποδοχές, αλλά σίγουρα μία μεγάλη πρόταση μπορεί να εξεταστεί. Μία πιθανή μάλιστα συμμετοχή του Έλληνα φορ με την Εθνική στο Euro 2024 πιθανώς και να μεγαλώσει κι άλλο την αξία του, οπότε όποια συζήτηση θα γίνει μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Πρωτοσέλιδο στη Record ο Ιωαννίδης - Τον «τσεκάρει» η Σπόρτινγκ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.