Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα προσπαθεί να πείσει τον Τσάβι να μην φύγει

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα προσπαθεί να πείσει τον Τσάβι να μην φύγει

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/3/2024 11:02
Συνέντευξη στη «Mundo Deportivo», παραχώρησε ο ισχυρός άνδρας των «Μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα, ο οποίος αποκάλυψε πως κάνει προσπάθειες προκειμένου να κάνει τον προπονητή της ομάδας, Τσάβι, να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στον πάγκο των Καταλανών.

Ως γνωστόν εκείνος έχει δηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μπάρτσα στο τέλος της σεζόν, ωστόσο η πρόκριση της ομάδας του στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 4 χρόνια έχει φέρει νέα δεδομένα, ενώ υπάρχει η αισιοδοξία και για το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά τα λόγια του Λαπόρτα:

«Θα ήθελα πραγματικά ο Τσάβι να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Δεν θα του ασκήσω πίεση, όλα εξαρτώνται από εκείνον, γνωρίζει την επιθυμία που έχω να παραμείνει εδώ. Στο φινάλε της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή ο Τσάβι επιμένει πως δεν θα αλλάξει γνώμη και πως θα φύγει τον Ιούνιο. Όσον αφορά τον Λουίς Ενρίκε, είναι πολύ καλός προπονητής και μου αρέσει όμως δεν έχουμε μιλήσει ούτε μαζί του ούτε με οποιονδήποτε άλλο προπονητή καθώς σεβόμαστε τον Τσάβι. Όποιος θέλει να έρθει στην Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν αφού περιμένουμε την τελική απόφαση του Τσάβι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.