Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαξίμοβιτς: «Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Μαξίμοβιτς: «Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/3/2024 11:56
Την πρώτη του συνέντευξη στα «πράσινα» έδωσε ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, η μεταγραφή του οποίου στο «τριφύλλι» επισημοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/3). Ο Σέρβος αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει στην καριέρα του μετά τη Χετάφε, στη συμβολή των Τζούρισιτς και Μλαντένοβιτς, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει έτοιμος για να κατακτήσει τίτλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαξίμοβιτς:

Για το αν είχε άλλες προτάσεις και γιατί επέλεξε τον Παναθηναϊκό:

«Ναι, βέβαια, είχα άλλες επιλογές. Αλλά θεώρησα πως για μένα, την οικογένειά μου, την καριέρα μου και την ζωή μου είναι η καλύτερη επιλογή συλλόγου, είναι η καλύτερη πόλη και η καλύτερη χώρα για να ζεις. Τώρα είναι η στιγμή που θέλω να κερδίσω τίτλους, να αγωνιστώ σε ευρωπαϊκά κύπελλα και πιστεύω ότι αυτός ο σύλλογος είναι τέλειος για μένα».

Για το ποιοι τον βοήθησαν να πάρει αυτή την απόφαση:

«Μίλησα με αρκετούς που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στον σύλλογο και μου είπαν τα καλύτερα. Μίλησα με τον Τζούρισιτς και τον Μλαντένοβιτς και μετά απ' αυτή τη συζήτηση ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι θέλω να αγωνιστώ εδώ και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να παίξει στην Ευρώπη».

Για το τι γνωρίζει για τους «πράσινους»:

«Ξέρω αρκετά γιατί οι Σέρβοι είναι σαν αδερφός λαός με τους Έλληνες. Έχω παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια. Ξέρω ότι η ομάδα έχει χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες και ασφαλώς τις κορυφαίες της Ευρώπης, όπως ο Παναθηναϊκός, να κερδίζουν τίτλους. Ελπίζω να το καταφέρουμε και βέβαια πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει και στην τρέχουσα σεζόν το πρωτάθλημα. Για εμένα το πιο σημαντικό σ' αυτήν την τριετία που θα βρίσκομαι εδώ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η συμμετοχή στο Champions League με αυτόν τον φανταστικό σύλλογο και αυτόν τον φανταστικό κόσμο».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.