Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Σολδάδο για Τότεναμ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Σολδάδο για Τότεναμ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2014 22:13
Με το πρώτο γκολ του Σολδάδο μετά από δύο μήνες, η Τότεναμ κέρδισε με 1-0 την Κάρντιφ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», μια εβδομάδα πριν το λονδρέζικο ντέρμπι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» με αντίπαλο την Τσέλσι.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, η Τότεναμ με το πρώτο γκολ του Σολδάδο μετά τις 29 Δεκεμβρίου (!) έκαμψε την αντίσταση της Κάρντιφ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και ανέβηκε ξανά στην 5η θέση με 53 βαθμούς.

Ο Ισπανός επιθετικός με πλασέ έπειτα από την ασίστ του Αντεμπαγιόρ, διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο 28’, με την Κάρντιφ να μην καταφέρνει στη συνέχεια να απαντήσει, έχοντας ωστόσο μεγάλη στιγμή με το δοκάρι του Κόκερ ο οποίος δεν κατάφερε να πληγώσει την πρώην ομάδα του.

Το γκολ του Σολδάδο:



Μεγάλη νίκη για Άστον Βίλα


Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Σολδάδο για Τότεναμ (video)
Στα άλλα παιχνίδια, η Άστον Βίλα παρότι έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό από τη Νόριτς, κατάφερε να φέρει… τούμπα το παιχνίδι μέσα σε δύο λεπτά με τον Μπεντέκε (25’, 27’), για να πάρει τελικά μεγάλη νίκη με 4-1 στο «Βίλα Παρκ».

Από την άλλη, ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Σουόνσι με την Κρίσταλ Πάλας στο «Λίμπερτι», με τις δύο ομάδες να παραμένουν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.


Το ωραίο γκολ του Μπεντέκε:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.