Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιορεντίνα: Πέθανε ο γενικός διευθυντής Τζο Μπαρόνε μετά από την καρδιακή προσβολή που υπέστη πριν το ματς με την Αταλάντα

Φιορεντίνα: Πέθανε ο γενικός διευθυντής Τζο Μπαρόνε μετά από την καρδιακή προσβολή που υπέστη πριν το ματς με την Αταλάντα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/3/2024 18:44
Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο γενικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Τζο Μπαρόνε ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής (17/3) υπέστη καρδιακή προσβολή λίγες ώρες πριν το παιχνίδι των «βιόλα» με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Φιορεντίνα καθώς ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Τζο Μπαρόνε πέθανε στο νοσοκομείο Σαν Ραφέλε του Μιλάνο μία ημέρα προτού κλείσει 58 χρόνια ζωής.

Ο Ιταλό-Αμερικάνος διευθυντής υπέστη καρδιακή προσβολή το απόγευμα της Κυριακής (17/3) προσβολή λίγες ώρες πριν το παιχνίδι των «βιόλα» με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και την ίδια ημέρα υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς. Από την Δευτέρα βρισκόταν σε ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση και εν τέλει κατέληξε.

Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα:

«Με βαθιά λύπη και απέραντη θλίψη η Φιορεντίνα επιβεβαιώνει την απώλεια ενός από τα στελέχη της, ενός ατόμου που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία του συλλόγου και που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ο Γενικός Διευθυντής Τζουζέπε Μπαρόνε πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο, αφού αρρώστησε ξαφνικά την Κυριακή.

«Ο Ρόκο Κομίσο και η οικογένειά του, ο Ντανιέλε Πραντέ, ο Νικολάς Μπουρντίσο, ο Αλεσάντρο Φεράρι, ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο, ο Κριστιάνο Μπιράγκι και όλοι όσοι συνδέονται με την Φιορεντίνα είναι εντελώς συντετριμμένοι από την τρομερή απώλεια ενός ανθρώπου που έδειξε μεγάλο επαγγελματισμό και έδωσε την καρδιά και την ψυχή του για αυτά τα χρώματα. Ήταν ένας πολύτιμος φίλος που έμενε πάντα δυνατός στις πιο χαρούμενες και κυρίως στις πιο δύσκολες στιγμές.

«Όλος ο κόσμος των Βιόλα στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγο του Τζουζέπε, Καμίλα, στα παιδιά του και σε ολόκληρη την οικογένεια Μπαρόνε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τεράστιας θλίψης
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.