Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κάθετα αντίθετος με την Ευρωπαϊκή Super League ο Φίγκο

Κάθετα αντίθετος με την Ευρωπαϊκή Super League ο Φίγκο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/3/2024 13:59
Την αντίθεσή του στη δημιουργία της European Super League εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο πάλαι ποτέ αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Λουίς Φίγκο, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στη «Marca».

Ο Πορτογάλος δήλωσε μεταξύ άλλων πως η Ευρωπαϊκή Super League θα ήταν ο «θάνατος» των μικρότερων ομάδων όπως επίσης και του γυναικείου ποδοσφαίρου, ενώ προσέθεσε πως θα ανακύψουν προβλήματα στην ανέλιξη των ποδοσφαιριστών που δεν αγωνίζονται στα κλαμπ της ευρωπαϊκής ελίτ παραθέτοντας ως παράδειγμα τη δική του περίπτωση.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση του Φίγκο:

«Οι μεγάλες διοργανώσεις μού αρέσουν όταν διέπονται από διαφάνεια και αναγνωρίζουν τις αξίες του αθλητισμού. Είμαι οπαδός της Ρεάλ, δεν έχω τίποτα εναντίον της ή κατά του προέδρου, αλλά δεν συμφωνώ με την Ευρωπαϊκή Super League. Αν υπήρχε μια τέτοια λίγκα, ένας ποδοσφαιριστής όπως εγώ, που ξεκίνησα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δεν θα είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή. Κι επίσης, τι θα γίνει με τα εθνικά πρωταθλήματα; Τι θα γίνει με τις μικρές ομάδες και το ποδόσφαιρο γυναικών; Για όλους αυτούς τους λόγους δεν θα είναι ποτέ υπέρμαχος της Ευρωπαϊκής Super League».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.