Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Προσφορά* στη EuroLeague!

Vistabet - Προσφορά* στη EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/3/2024 13:24
Ο Ολυμπιακό φιλοξενείται στην Τουρκία από την Εφές και θέλει νίκη για να κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της 4 ης θέσης.

Εφές Αναντολού - Ολυμπιακός σε Live Streaming* από τη Vistabet!

Με την πλάτη στον τοίχο…

Η Εφές έπεσε θύμα έκπληξης της αδύναμης Βιλερμπάν, αφού ηττήθηκε με 84-80 στη Γαλλία, την προηγούμενη εβδομάδα. Κάκιστη εμφάνιση των Τούρκων, βρέθηκαν ακόμα και στο -18, προσπάθησαν να αλλάξουν στο τέλος την κατάσταση, άγγιξαν την ανατροπή, όμως το
τρίποντο του Πάρις Λι έκανε τη διαφορά. Έτσι, η Εφές «πέταξε» την ευκαιρία να βρεθεί στην προνομιούχο 10η θέση. Έχασε κατά κράτος τη μάχη των ριμπάουντ, με τους Τζόουνς, Κλάιμπερν και Λάρκιν να προσπαθούν, αλλά να μην έχουν βοήθειες. Υποχώρησε στο 12-17 κι έμεινε πίσω στην κούρσα για τα Play-in. Πλέον, υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα από τα κρισιμότερα ματς της σεζόν και σύμμαχος είναι η έδρα, αφού μετρά 10 νίκες στα 12 φετινά ματς της EuroLeague. «Ο Ολυμπιακός, με τον οποίο έχουμε αναμετρηθεί εδώ και καιρό, έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή και ένα εξαιρετικό σταφ που είναι μαζί εδώ και καιρό», τόνισε ο κόουτς, Μιγιάτοβιτς. Vistabet - Build A Bet* στη EuroLeague!

Σε εξαιρετικό μομέντουμ

Με εξαιρετική αμυντική λειτουργία, ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (71 65 εντός) και επιβεβαίωσε το εξαιρετικό μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται. Η ομάδα του Μπαρτζώκα προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο, όταν και βρέθηκε ακόμα και στο -10, ωστόσο με κορυφαίο τον Ράιτ έκανε την ανατροπή κι έφτασε σε μια μεγάλη νίκη. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύθηκε τα 18 λάθη των «πράσινων» και πήρε 24 πόντους από αυτά. Καθοριστικός ο Γουόκαπ (4 πόντοι, 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) παρά το γεγονός πως ήταν ανέτοιμος. Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη του στην EuroLeague, καταγράφει το καλύτερο σερί του στη φετινή διοργάνωση και είναι σε τροχιά τετράδας. Έτσι, ανέβηκε στο 18-11 και μπήκε για τα καλά στο κυνήγι του πλεονεκτήματος έδρας. «Για την Εφές το ματς είναι σαν τελικός, στην προσπάθειά της να διεκδικήσει την είσοδό της στα play in. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ με ταλέντο. Στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει σκοράρει μέσο όρο 107 πόντους στο γήπεδό της», σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. Νοκ άουτ τέθηκε ο Μήτρου-Λονγκ, διαθέσιμοι ο αναντικατάστατος Γουόκαπ και ο Γουίλιαμς-Γκος.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ