Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική Ελλάδας: Επισημοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό με τη Γερμανία

Εθνική Ελλάδας: Επισημοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό με τη Γερμανία

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/3/2024 11:37
Με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) γνωστοποίησε τη διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού μεταξύ της Εθνικής Ελλάδας και της Γερμανίας στο «Borussia Park» στις 7 Ιουνίου, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Euro. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες τελευταία φορά στις 22 Ιουνίου του 2012 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Γκντανσκ, όπου η γερμανική ομάδα επικράτησε 4-2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Τη διοργανώτρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γερμανία θα αντιμετωπίσει η Εθνική σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Borussia Park του Monchengladbach στις 20:45 (τοπική).

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η 10η στην ιστορία της Εθνικής με την Γερμανία και η 2η που θα έχει φιλικό χαρακτήρα. Τελευταία φορά οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στις 22 Ιουνίου 2012 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Γκντανσκ, όπου η Γερμανία επικράτησε 4-2 (τα γκολ της Ελλάδας είχαν σημειώσει ο Σαμαράς και ο Σαλπιγγίδης).

Το μεγάλο φιλικό παιχνίδι Γερμανία-Ελλάδα είναι προγραμματισμένο ακριβώς μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του EURO 2024 και θα είναι το τελευταίο για τους γηπεδούχους πριν από την πρεμιέρα του τουρνουά Γερμανία-Σκωτία στις 14 Ιουνίου»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.