Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, είμαστε έτοιμοι για το Καζακστάν»

Πογιέτ: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, είμαστε έτοιμοι για το Καζακστάν»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/3/2024 19:15
Ο Γκουστάβο Πογιέτ σε δηλώσεις του στη media day πριν από το παιχνίδι με το Καζακστάν στάθηκε στην ετοιμότητα που βρίσκεται η Ελλάδα για αυτή τη σημαντική αναμέτρηση.

Ο προπονητής της Εθνικής ευχαρίστησε τη Σούπερ Λιγκ για τη διακοπή στα πλέι οφ αλλά και τον ιδιοκτήτη του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου στο Περιστέρι.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο του το οποίο λήγει στις 31 Μαρίου τονίζοντας πως πάντα και σαν παίκτης ακόμα τα έδινε όλα.

«Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τη Σούπερ Λίγκ για την αποδοχή του αιτήματος μου. Έτσι είχα την ευκαιρία να κάνουμε δύο καλές προπονήσεις με την ομάδα», τόνισε αρχικά ο Πογιέτ.

«Πριν από περίπου δύο χρόνια ξεκινήσαμε μια προσπάθεια και τώρα είμαστε μπροστά στον κύριό μας στόχο. Είναι αλήθεια ότι είναι πιο εύκολο όταν η ομάδα έχει πολύ περισσότερο χρόνο μαζί όπως συμβαίνει τώρα.

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είμαστε έτοιμοι. Το πρώτο ματς με το Καζακστάν είναι το «κλειδί» και μόνο αυτό κοιτάμε. Οφείλουμε να κοιτάξουμε τον εαυτό ματς να κάνουμε ένα κορυφαίο παιχνίδι και οι παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και φυσικά να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Παρακολουθούσα τους παίκτες στα παιχνίδια τους, τους είδα στις προπονήσεις των ομάδων τους, ήμουν σε επαφή μαζί τους, ήμουν σε επαφή με τους γυμναστές των ομάδων, γνωρίζουμε τα πάντα.

Ξέρουμε τα πάντα για το Καζακστάν. Θα εκπλαγώ εάν αλλάξουν κάτι που δεν το ξέρουμε. Οι παίκτες γνωρίζουν πολλά και πριν το ματς θα γνωρίζουν τα πάντα για το Καζακστάν. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να έχουμε μια αρκετά καλή απόδοση εκείνη την ημέρα»
, συμπλήρωσε για το παιχνίδι ενώ όσο αφορά το συμβόλαιο του και τον τόπο προπονήσεων της ομάδα είπε:

Εξαρτάτα από τους όρους του συμβολαίου. Εγώ ως παίκτης μέχρι και το τελευταίο λεπτό του συμβολαίου μου έκανα τάκλιν και δεν με ένοιαζε εάν τραυματιστώ. Θα τα δώσω όλα και τώρα. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι εγώ είμαι ο ίδιος».

Ευχαριστώ τον κ. Σπανό για την παραχώρηση του προπονητικού και δεύτερον συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό για την πρόκριση. Είναι σημαντικό να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.