Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στην Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής της Εστουδιάντες κατέρρευσε εν ώρα αγώνα (video)

Σοκ στην Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής της Εστουδιάντες κατέρρευσε εν ώρα αγώνα (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/3/2024 10:17
Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τα γήπεδα της Αργεντινής, με τον ποδοσφαιριστή της Εστουδιάντες, Χαβιέρ Αλταμιράνο, να χάνει τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς, με τον αγώνα να διακόπτεται στο 27ο λεπτό.

Η αναστάτωση ήταν μεγάλη με τους παίκτες των δύο ομάδων να βρίσκονται σε σοκ και ασθενοφόρο να μπαίνει άμεσα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο μεσοεπιθετικό από τη Χιλή, διακομίζοντάς τον στο πλησιέστερο νοσοκομείο.



«Η ζωή είναι σημαντικότερη από ένα άθλημα ή από έναν αγώνα και σε περιπτώσεις σαν αυτή οφείλουμε να δίνουμε το σωστό παράδειγμα. Ποδοσφαιριστές έκλαιγαν στα αποδυτήρια, ο Χαβιέρ είναι ένα παιδί που όλοι αγαπούν. Έπρεπε να δείξουμε αλληλεγγύη. Ήμασταν σε απόγνωση, κλαίγαμε, πρέπει να είμαστε στο πλευρό του και να τον υποστηρίξουμε σαν οικογένεια. Όταν κάποιος από εμάς δεν είναι καλά, πρέπει να είμαστε στο πλευρό του. Ευχαριστούμε τους γιατρούς της Μπόκα και όλη την ομάδα για την υποστήριξή της», δήλωσε ο προπονητής της Εστουδιάντες, Εντουάρντο Ντομίνγκες.

Ευτυχώς, ο νεαρός ποδοσφαιριστής φαίνεται πως μάλλον απέφυγε τα χειρότερα, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της Εστουδιάντες βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, ωστόσο θα τελεί υπό παρακολούθηση και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

«Ο παίκτης μας Χαβιέρ Αλταμιράνο είχε επιληπτικό επεισόδιο. Βρίσκεται στο νοσοκομείο υπό παρακολούθηση και να κάνει εξετάσεις. Η αξονική που έκανε δεν έδειξε κάποια προφανή παθολογική αιτία. Είναι σε σταθερή κατάσταση. Λόγω του επεισοδίου ο αγώνας διακόπηκε στο 27ο λεπτό από τον διαιτητή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.