Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίθανη ματσάρα στο «Ολντ Τράφορντ», η Γιουνάιτεντ απέκλεισε στην παράταση με 4-3 τη Λίβερπουλ! (video)

Απίθανη ματσάρα στο «Ολντ Τράφορντ», η Γιουνάιτεντ απέκλεισε στην παράταση με 4-3 τη Λίβερπουλ! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/3/2024 20:39
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» επικράτησε με 4-3 (κ.δ. 2-2) της Λίβερπουλ και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η αναμέτρηση είχε «τρελό» ρυθμό, συνολικά 53 τελικές, ανατροπές, χαμένες ευκαιρίες και buzzer beater. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 10' όταν ο ΜακΤόμινεϊ πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Γκαρνάτσο κι έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν ψυχολογία κι έψαξαν γρήγορα και για δεύτερο τέρμα, η Λίβερπουλ όμως πήρε τον έλεγχο γρήγορα, έφτιαξε ευκαιρίες και πριν λήξει το ημίχρονο έκανε την ανατροπή. Αρχικά ο ΜακΆλιστερ με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 44' και στις καθυστερήσεις ο Σαλάχ έκανε το 2-1. Ο Αιγύπτιος βρέθηκε μέσα στην περιοχή μετά την απόκρουση του Ονάνα στην προσπάθεια του Νούνιες και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Οι «reds» μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη, είχαν δοκάρι με τον Νούνιες και φαινόταν πως πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο. Έφτιαχναν ευκαιρίες, είχαν τον έλεγχο αλλά δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους και τα κενά στην αντίπαλη άμυνα. «Πλήρωσαν» έτσι την επιθετική τους ολιγωρία καθώς στο 87' ο Άντονι μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2 στην πρώτη ουσιαστική καλή στιγμή των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ράσφρορντ έχασε τεράστια ευκαιρία για την ολική ανατροπή.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου η Γιουνάιτεντ έδειξε καλό πρόσωπο, η Λίβερπουλ όμως βρήκε το γκολ με ένα σουτ του Έλιοτ στο 105' το οποίο κόντραρε κι άλλαξε πορεία μπερδεύοντας τον Ονάνα.

Οι παίκτες του Τεν Χαγκ δεν πτοήθηκαν ωστόσο, εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Νούνιες και κέρδισαν ψηλά την μπάλα στο 112' με τον ΜακΤόμινεϊ να βρίσκει τον Ράσφορντ μέσα στην περιοχή και τον Άγγλο να ισοφαρίζει. Το παιχνίδι φαινόταν πως θα πήγαινε στα πέναλτι αλλά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Γκαρνάτσο έφυγε στην κόντρα, πάσαρε στον Ντιαλό κι αυτός με πλασέ νίκησε τον Κέλεχερ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στο γήπεδο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τεν Χαγκ): Ονάνα, Ουάν Μπισάκα (71΄Μαγκουάιρ), Βαράν (85΄Ντιαλό), Λίντελοφ, Νταλότ, Μαϊνού (80΄Έρικσεν), ΜακΤόμινεϊ, Ράσφορντ, Γκαρνάτσο, Μπρούνο Φερνάντες, Χόιλουντ (71΄Άντονι)

Λίβερπουλ (Κλοπ): Κέλεχερ, Γκόμες (101΄Τσιμίκας), Κουάνσα, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (77΄Μπράντλει), Έντο, Μακ Άλιστερ, Σομποσλάι (72΄Έλιοτ), Σαλάχ (77΄Χάκπο), Λούις Ντίας, Νούνιες


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.