Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Χαμένες Ρόμα και Ίντερ στο «Ολίμπικο»

Σέριε Α: Χαμένες Ρόμα και Ίντερ στο «Ολίμπικο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2014 01:44
Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Ρόμα με την Ίντερ στο «Ολίμπικο», αποτέλεσμα που δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο εκτός από τη Γιουβέντους η οποία βρίσκεται πλέον στο +8 από τους «τζιαλορόσι».

Χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση της Ρόμα με την Ίντερ στο «Ολίμπικο», με αποτέλεσμα η πρώτη να χάσει έδαφος στη μάχη για τον τίτλο και η δεύτερη να μείνει πίσω στο κυνήγι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Καλύτεροι οι «νερατζούρι» στο πρώτο ημίχρονο οι οποίοι μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μάουρο Ικάρντι μέσα στην περιοχή, ενώ φώναξαν και για κόκκινη κάρτα στον Ντε Ρόσι ο οποίος έριξε μπουνιά στο πρόσωπο του Αργεντινού.

Στην επανάληψη η Ρόμα έγινε πιο απειλητική και δημιούργησε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον Τοροσίδη να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Χαντάνοβιτς, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το φινάλε.

Έτσι η Ρόμα έφτασε τους 58 βαθμούς και βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους (και οι δύο έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο), ενώ η Ίντερ έμεινε προσωρινά στην 5η θέση, ωστόσο έδωσε την ευκαιρία στην 6η Βερόνα να την προσπεράσει στην βαθμολογία.

Η μπουνιά του Ντε Ρόσι στον Ικάρντι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.