Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Σικάγο Φάιρ του Κούτσια πέτυχε το buzzer beater της χρονιάς με γκολ πίσω από το κέντρο (videο)

Η Σικάγο Φάιρ του Κούτσια πέτυχε το buzzer beater της χρονιάς με γκολ πίσω από το κέντρο (videο)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2024 00:02
Η Σικάγο Σίτι του Γιώργου Κούτσια πέτυχε την ανατροπή της χρονιάς στο MLS νικώντας με 4-3 την Μόντρεαλ Ίμπακτ χάρη σε απίθανο buzzer beater του Ακόστα με γκολ πίσω από το κέντρο έχοντας τη βοήθεια του… ανέμου!

Δεν ξανάγινε τέτοιο φινάλε σαν αυτό της Σικάγο Φάιαρ με την Μόντρεαλ Ίμπακτ στο MLS! Η ομάδα του Σικάγο βρέθηκε να χάνει με 2-3 στο 90+4’ από τους Καναδούς στην έδρα της όμως στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κάιπερς ισοφάρισε σε 3-3 προτού ο Ακόστα ολοκληρώσει την ανατροπή στο 90+9’ με το γκολ της χρονιάς.

Ο Αμερικανός διεθνής επιχείρησε γέμισμα πίσω από το κέντρο αλλά η μπάλα με τη βοήθεια του δυνατού ανέμου πήρε πολύ καμπυλωτή τροχιά και «κρέμασε» τον αντίπαλο γκολκίπερ, ο οποίος, αν και αιφνιδιάστηκε, η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να αντιδράσει πολύ καλύτερα.

Μ’ αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Γιώργου Κούτσια (πέρασε στο ματς στο 69’ αντί του Σακίρι) πήρε την πρώτη της νίκη τη φετινή σεζόν με ένα γκολ που θα μνημονεύεται για καιρό. Όπως είπε και ο εκφωνητής της αμερικανικής μετάδοσης, το Σικάγο δε λέγεται τυχαία η «η πόλη των ανέμων».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.