Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Επίσημο: Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2024 17:30
Αναβλήθηκε το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να ζητούν από κοινού την αναβολή της αναμέτρησης μετά την πρόκριση τους στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός άσκησαν το δικαίωμα που είχαν μετά την πρόκριση τους στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και ο αγώνας τους στις 14 Απριλίου για την 5η αγωνιστική των πλει-οφ αναβλήθηκε και επίσημα όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Το μεταξύ τους ντέρμπι θα διεξαγόταν ενδιάμεσα στους ευρωπαϊκούς τους αγώνες. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Φενέρμπαχτσε στις 11 Απριλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ ο ΠΑΟΚ θα παίξει την ίδια μέρα στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ. Οι ρεβάνς σε «Σουκρού Σαράτσογλου» και Τούμπα είναι προγραμματισμένες για τις 18 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξάσκησαν το δικαίωμα που απορρέει από το άρθρο 22, παράγραφος 4 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) και υπέβαλλαν έγγραφο αίτημα αναβολής του αγώνα τους, λόγω συμμετοχής στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

Κατόπιν τούτου, ο αγώνας για την 5η αγωνιστική ημέρα των Stoiximan Super League Playoffs (Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 19:30) αναβάλλεται.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.