Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ οι Θεσσαλονικείς με φόντο τους «4» του Κόνφερενς Λιγκ!

ΠΑΟΚ: Κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ οι Θεσσαλονικείς με φόντο τους «4» του Κόνφερενς Λιγκ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/3/2024 15:16
Την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στη φάση των «8» του Κόνφερενς Λιγκ έμαθε σήμερα ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση που διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής στη Νιόν της Ελβετίας. Οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν την Κλαμπ Μπριζ με τον πρώτο αγώνα της 11ης Απριλίου να διεξάγεται στο Βέλγιο και τη ρεβάνς της 18ης Απριλίου να λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Ακολούθως, εάν οι «ασπρόμαυροι» καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για τον ημιτελικό της διοργάνωσης, εκεί θα κοντραριστούν με τον νικητή του ζευγαριού Φιορεντίνα – Βικτόρια Πλζεν με το πρώτο ματς να το δίνουν εκτός έδρας στις 2 Μαΐου και τη ρεβάνς της Τούμπας να έπεται στις 9 Μαΐου, ενώ η μόνη συνθήκη να προκύψει ελληνικός... «εμφύλιος» είναι στον τελικό της 29ης Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο ΠΑΟΚ κατορθώνει να φτάσει στα προημιτελικά της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που είχε πετύχει και προ διετίας όταν και είχε συγκρουστεί με τη Μαρσέιγ, με τους Γάλλους ωστόσο να παίρνουν την πρόκριση για τους «4» επικρατώντας τόσο στο «Βελοντρόμ» όσο και στην Τούμπα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.